|
Nu esti logat.
Ati consumat vreodata?:|-4#58 2007-10-08 01:07:44
Re: ati consumat vreodata?:|
Cam la fel ca la tigarile obisnuite, nu? Asa si eu am zis ca nu sunt fumatoare de fapt, ca ma pot lasa oricand si acuma descopar ca nu prea vreau sa ma las, pentru ca imi place... Dar asta pentru ca am fumat cu determinare in ultimii trei-patru ani... I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #59 2007-10-08 01:20:37
ai fuma un joint ) ?u little devil Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #60 2007-10-08 01:38:19
Hi hi... ai idee cu cine vorbesti? Serios zic, gandeste-te cine sunt.. u know me... I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #61 2007-10-08 07:24:03
Re: ati consumat vreodata?:|Eu nu am consumat niciodata..nici nu ma gandesc sa consum..si sincera sa fiu nici nu sunt de acord cu cei care o fac...dupa parerea mea cei care fac asta sunt niste oameni care nu au vointa deloc..si tocmai de asta sunt probleme astea cu drogurile si traficul de droguri..pentru ca exista persoane care desi stiu ca drogurile fac numai rau, din lipsa de vointa si exchibitionism incearca si dupa aia se plang ca ajung drogati...Sper ca nu am jignit pe nimeni dar nu cred ca am spus ceva neadevarat What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #62 2007-10-08 11:51:34
Re: ati consumat vreodata?:|no way...am vazut prea multe filme in care incercau doar asa..sa vada cum e si ajungeau dependenti...tind sa cred k asa e si in viata reala...so...back off Publicitateloading...
#63 2007-10-08 13:59:32
Re: ati consumat vreodata?:|Nu se compara jointurile cu drogurile adevarate. De multe ori nici nu te ia cand fumezi. Dependenta chiar nu dau, d-aia e legal in unele tari. Prafurile si pastilele sunt chiar nasoale si fac muult rau. Iarba n-are treaba e apa de ploaie p langa alea "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #64 2007-10-08 14:02:55
mie nu mi se pare ca e chiar asa de inofensiva...si la urma urmei, de ce sa risti cand poti avea in continuarea o viata normala? si in plus...din cate stiu eu, in state nu sunt legale, in germania nici atat...ce mai..doar in olanda stiu ca se poate...si acolo ii vezi pe toti umbland ametiti pe strada, intrand din bar in bar. nu cred ca libertatea asta inseamna cu adevarat o fericire...parerea mea. Ultima oara a fost editat de Dienuk (2007-10-08 14:04:43) Offline #65 2007-10-08 14:08:57
Re: ati consumat vreodata?:|Pana la urma ramane la alegerea fiecaruia. "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #66 2007-10-08 14:13:45
Re: ati consumat vreodata?:|da..in mod clar totul e sa fim cat mai bine informati sa nu ne trezim ca ne bagam in cine stie ce "bucurie" Offline #67 2007-10-08 14:15:28
in Olanda este adevarat cand te duci in bar pe langa cafea poti sa ceri si o tigara de marihoana dar eu si aia pe acolo niste reguli stricte nu vinde oricine "iarba" VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #68 2007-10-08 14:20:13
Re: ati consumat vreodata?:|un prieten de`al meu,din liceu,care avea destui bani..calatorea mult in strainatate..e si evreu si se ducea in tabere d`astea organizate pt ei..si venea de pe acolo cu tot felul de pliculete cu ierburi si dracii si le fuma cu prietenii si colegii de clasa..a incercat multe baiatul asta..dar cu masura..acum doar fumeaza foarte mult..in rest nu mai ia nimic,in rest drogati adevarati,cu cocaina si injectii n`am cunoscut si nici nu imi doresc Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #69 2007-10-09 16:06:25
Re: ati consumat vreodata?:|si Elvis Presley "priza" stiti f bne. vazusem un documentar acum cativa ani cu el, ajunsese sa mance multe dulciuri baga droguri in el era dependent de ele si incepuse usor usor sa devina o "leguma". Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #70 2007-12-16 12:57:12
Re: ati consumat vreodata?:|poi...eu mi'am facut tigare cu piafen...am scos tutunul afara din tigare,l'am amestecat cu piafen si am refacut tigarea:P..am infasurat'o in staniol,am ars'o putin....am dat staniolul l a o parte si am fumat...dar mi sa parut tare jegoasa si am aruncat'o.....alte experiente....stateam cu colege care se drogau in baia liceului....trageau pe nas...sau fumau hasis in curtea scolii...altele veneau a2a zi la sc si ne pov ca si'a injectat nush ce drog in vena impreuna cu vara'sa dar au folosit acelasi ac...k sa fiu sincera...as incerca si eu o data doar ca vad cum e....dar imi e frica ce se va intampla dupa ce vad cum e....si am mai auzit ca sunt medicamente la farmacie care iti dau senzatii,,tari'' niste medicamente pt gat park tusinfote se numesc..multi colegi au luat de astea luau 20 de pastilute si ,,zburau'' ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline #71 2007-12-16 13:02:55
droguri? no way! mi-a indicat o data o farmacista sa iau tusin forte! pt o tuse rebela! am zis ca mor! sa nu luati never! ma luase o stare de ameteala de nu ma puteam da jos din pat si trebuia sa ma duc si la serviciu! groaznic! Offline #72 2007-12-16 13:06:54
Elvis este doar un caz dintre sutele de vedete care au ajuns sa sa drogheze ... de curand, circula pe net un filmulet in care 50 Cent a fost filmat cand se droga, inaintea unui concert Ultima oara a fost editat de milana (2007-12-16 13:08:01) Offline #73 2007-12-16 13:15:36
am patit-o si eu mai demult cu niste pastilute pt tuse http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #74 2007-12-16 13:16:52
Re: ati consumat vreodata?:|nu am incercat si nici nu as incerca... never... nici cafea nu beau You are the sunshine of my life.. Offline #75 2007-12-16 14:25:47
Re: ati consumat vreodata?:|Nu am incercat si nu voi incerca niciodata drogurile...ce rost are sa-mi fac rau cu mana mea? Am avut un coleg de liceu care a inceput in clasa a 10-a cu extazy si a continuat cu toate drogurile posibile.Si dupa 3 ani cand toata lumea credea ca si-a revenit ,pt ca a stat aproape un an in spital, chiar ii mergea bine si la scoala...a facut-o lata:a baut antigel si a murit. It's over! Offline #76 2007-12-16 15:17:57
Re: ati consumat vreodata?:|eu nu am incercat si nici nu ma tenteaza sa incerc Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|